De realiteit laat zien hoe laat het is!
02 juli 2023 
0 min. read

De realiteit laat zien hoe laat het is!

Ik gaf hem mijn jas en eten. Zijn legerkleding zag er gehavend uit. Samen op een bank zittend vroeg ik hem vanwaar hij kwam.

Van het front, zei hij, lopen en liften duurde dagen. Wat ik heb gezien tart elke vorm van humaniteit meneer, op nog geen paar dagen rijden vanaf hier: doden, moord, rijen mensen op de vlucht, een exodus in het kwadraat. En de kinderen, toen ik dat zag, brak mijn ziel, vandaar mijn aanwezigheid hier. Weet u, vrede en vrijheid lijkt heel ver weg. Een liefdevolle wereld voor ons en onze kinderen die toch de toekomst zijn.

Daar had hij een punt en ik een verhaal.

Wat doet u in dit leven, vroeg hij?

Ik legde hem uit waar ik voor sta namelijk: vrede en vrijheid voor ons allemaal.

Door middel van de inzet van United People Foundation doen onze vrijwilligers hun uiterste best om een platform op te bouwen om Hongersnood, Kinderleed en het ontbreken van humaniteit uit te bannen.

Die ene liefdevolle wereld is bereikbaar voor ons allemaal.

Komt u achter mij staan in deze missie?

Word lid en sluit u aan bij de United People Foundation

Voor een humanitaire wereld.

Benjamin B. Blij

www.unitedpeople-foundation.org www.deblijeb.nl

About the author
In my daily life I guide anyone who needs some care and psychological support. I am an international all-rounder in terms of training and I am deployable in many areas.In addition, I am the ambassador and communications manager at the United People Foundation ‘Movement Young Division’, standing up for the younger generation, our children, grandchildren and great-grandchildren to give them a voice for their future in Peace and Freedom.NEDERLANDS In het dagelijks leven ben ik begeleider van een ieder die qua zorg en psychisch welzijn even ondersteuning nodig heeft. Internationaal allrounder qua opleidingen en inzetbaar op vele gebieden.Daarnaast ben ik ambassadeur en manager communicatie bij de United People Foundation ‘Movement Young Division’. Opkomend voor de jongere generatie, onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen om ze een stem te geven voor hun toekomst in Vrede en Vrijheid.
Place comment