‘Maar ik zeg jullie’ elke verandering begint bij onszelf
29 juni 2023 
1 min. read

‘Maar ik zeg jullie’ elke verandering begint bij onszelf

LEES HIER DEEL 1

Een nieuwe wereld begint bij onszelf. Laat je niet afleiding door alle manipulaties en blijf bij je hart en gezond verstand. Ga doen waarvoor je hier bent gekomen, wees de nieuwe wereld en heb compassie voor je broeders en zusters want alleen als wij de strijd stoppen, ons verénigen, en zelf de verantwoording nemen is er niets wat wij niet kunnen!

We horen en roepen vaak dat we een eenheid zijn, maar begrijpen we wel wat dat echt betekent?
 We hebben als scheppers een vrije wil, maar dit betekent ook eigen verantwoordelijkheid.

Door uit de angst propaganda te stappen en in onze kracht te gaan staan is er niets wat wij niet kunnen. Het is de angst die ons limiteert en uit balans slaat. De angst en verwarring wordt gezaaid om ons af te leiden, te manipuleren en te verdelen. Want als we tot de waarheid komen, in onze kracht gaan staan en ons verénigen, is het spel afgelopen. Het mooie is dat we daardoor nu steeds meer de slordigheden en wanhoop openlijk beginnen te zien vanuit de andere kant omdat het collectief tot bewustzijn aan het komen is dat elke dag groeit!

Lieve mensen het wordt tijd om op te staan en de handen ineen te slaan. Tijd om de volledige verantwoording te nemen en het voorbeeld van de nieuwe wereld te leven. Stop met het in strijd gaan met je eigen broeders en zusters omdat we mogelijk iets van mening verschillen of omdat anderen ons onterecht slecht afschilderen, stop met vooroordelen als je mensen niet kent. Stop met zeuren en wijzen naar anderen wat ze allemaal nog niet goed genoeg doen terwijl ze wel goeie intenties hebben, help elkaar en wees het voorbeeld! Zie in dat we buiten alles allemaal hetzelfde verlangen, een nieuwe wereld waarin we allemaal vrij en gelukkig kunnen zijn, dit is de basis waar we altijd weer op terug kunnen komen, simpel!

Wat we werkelijk willen is waar de UPF voor staat: Een Goed Beheer van Al het Leven in vrijheid.

https://www.unitedpeople-foundation.org

Michelle

About the author
comming soon
Place comment