Een nieuwe wereld begint bij onszelf
06 juni 2023 
1 min. read

Een nieuwe wereld begint bij onszelf

De nieuwe wereld, waar we allemaal zo hard naar verlangen. Velen zijn het zat, moe en klaar met de oude wereld, het kan niet snel genoeg veranderen. We zijn vaak goed in het wijzen naar mensen en zaken waar we onvrede over hebben maar wat nou als dit uitingen zijn van ons universeel bewustzijn waar wij allen aan verbonden en gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn? Ik bedoel handel jij altijd vanuit liefde of draag je stiekem ook nog bij aan het oude wereld bewustzijn?

Een nieuwe wereld begint bij onszelf is er één die je waarschijnlijk wel vaker heb gehoord. Maar wat houdt dit nou echt in? Om de nieuwe wereld te creëren zullen we er eerst in moeten geloven en ons richten op oplossingen, het belichamen om zo een voorbeeld te zijn voor anderen. De nieuwe wereld van onvoorwaardelijke liefde, vreugde, gezondheid, overvloed, compassie, vertrouwen, respect, vergiffenis, begrip, wijsheid, rechtvaardigheid en verantwoordelijkheid. Als wij dit beginnen uit te stralen, voeden en beïnvloeden we ons collectief positief. Alles is tenslotte energie en verbonden.

Wat we willen, lijken we goed te weten maar dragen wij dit zelf ook uit? Nemen wij de volledige verantwoording of wachten we nog op een redder? Blijven we boos op elkaar of nemen we de verantwoording om te begrijpen waarom mensen onmenselijk kunnen doen? Begrijpen we dat we hier eerst zelf helemaal in dienen te stappen of wachten we op anderen om het goed te maken? Of gaan wij alle oude programma’s en angsten doorbreken door ten eerste verantwoording te nemen voor onszelf en spiritueel volwassen te worden door niet alles als een aanval te zien, maar als een disbalans in ons collectief bewustzijn? Het is tijd dat we uit die hele diepe programma’s ontwaken en gaan inzien dat wij de scheppers en de verantwoordelijken zijn voor onze wereld waar wij nu in leven.

De weg ligt open, alles is er om het onmogelijke mogelijk te maken, United People Foundation is waar wij op gewacht hebben! 

Geloof in jezelf, in elkaar, in deze wereld en laat je niet gek maken. Be the change you want to see in the world en zo is het!

Michelle

About the author
comming soon
Place comment