Angst? Vertrouwen?
11 februari 2021 
2 min. read

Angst? Vertrouwen?

Welke invloed hebben angst en onzekerheid op je immuunsysteem?

Veel mensen leven al bijna een jaar lang in angst voor het ‘virus’. We worden overspoeld met informatie gedicteerd door de overheid en media. Veel mensen leven nu in angst om besmet te worden en hebben een schuldgevoel als zij anderen zouden besmetten. Er is nu zelfs een avondklok ingesteld, ouderen die de tweede wereldoorlog hebben meegemaakt krijgen een vreemde bijsmaak van deze situatie. Maar zij zitten veelal ‘opgesloten’ in tehuizen.

calimero opgeslotenlockdownAls jongere ben je nu ook zeer beperkt, er kan bijna niets meer; geen sport in teamverband, thuisstudie, niet meer winkelen en geen mogelijkheid meer om gezellig met vrienden in een bar of restaurant te zitten. Maar wel verplichte mondkapjes, de druk om je te laten testen en een enorme aandrang vanuit de politiek en media om je te laten vaccineren met middelen welke nauwelijks getest zijn en met een volledig onbekende uitwerking op langere termijn.

Voor de meeste mensen geeft deze angst en onzekerheid een enorme verzwakking van je immuunsysteem. Al het leven heeft baat bij zonlicht, D3, de juiste trilling, (onze cellen werken gunstig bij positieve trillingen) liefde en aandacht voor elkaar, vooral bij je familie en vrienden.
Daarom voel je je normaliter ook zo goed in de zomer als je lekker op een terrasje zit in de zon met wat leuke vrienden.

Doordat we dit nu allemaal missen en bijna niet meer kunnen ontspannen en ook nog eens in een winterseizoen zitten, krijgen veel mensen griepklachten. Met de komst van het enorme aantal 5G masten, die voor en tijdens de eerste lockdown geplaatst zijn, krijgen we nog meer straling binnen. De hoog frequente straling van deze nieuwe 5G masten beschadigd onze zachte weefsels, zoals longen en hersenen. Vandaar dat een griep vervelender kan uitpakken dan voorheen.

Als dan ook je immuunsysteem nog verzwakt is en er eventueel onderliggende ziekten in het spel zijn, kan dit leiden tot opname in ziekenhuis en op de IC. Daarbij komt ook nog eens dat de eerste lijn (huisartsen) niet meer mag doen wat ze voorheen deden. De middelen zoals HCQ, zink en Ivermectine welke decennia effectief werkten tegen flinke griepklachten, worden nu door de overheid weggezet als kwakzalverij.angst vertrouwen mindset positief Dit resulteert veelal in onnodige ziekenhuisopnamen.

Wat kun je wel doen om je immuunsysteem kracht bij te zetten?

  • Probeer de informatie op de Main Stream Media zoveel mogelijk te vermijden, kijk er gewoon niet naar.
  • Vermijd zoveel mogelijk het dragen van mondkapjes; je kunt zelf op Bitchute en Duckduckgo veel informatie vinden over het effect van mondkapjes.
  • Eet biologische groenten en fruit. Laat producten met geraffineerde suikers en kunstmatige kleurstoffen zoveel mogelijk staan. Je lichaam werkt net als een verbrandingsmotor van bijvoorbeeld een auto. Als er teveel rommel in de benzinetank zit, wordt de motor steeds zwakker en loopt uiteindelijk een keer vast.
  • Ga zoveel mogelijk naar buiten, probeer zonlicht te pakken.
  • Maak er wat gezelligs van met je familie en vrienden, probeer positief te blijven. Een positieve mindset is net zo belangrijk als beweging in de natuur en gezonde voeding!

Dit is mijn eerste blog op dit platform en ik hoop hiermee wat goede tips en veel positiviteit mee te geven.

Wat ik geschreven heb is puur mijn eigen beleving, iedereen is natuurlijk vrij om er anders over te denken. Doe vooral zelf ook je onderzoek naar de diverse zaken die ik heb genoemd in deze blog.

Ik nodig jullie van harte uit te reageren op deze en mijn toekomstige blogs! Vragen zijn altijd welkom.

Een positieve groet,

Wilco van de Beek

About the author
My name is Wilco van de Beek, I am 50 years old, born and raised in Barneveld. I have been asked by the United People Foundation to regularly write a blog that will cover topics related to physical and mental health. Of course I want to make this a dynamic whole; everyone is welcome to ask his or her questions and share vision. For more information about me click on the website button Nederlands Mijn naam is Wilco van de Beek, ik ben 50 jaar oud, geboren en getogen in Barneveld. Ik ben door de United People Foundation gevraagd om regelmatig een blog te schrijven waarin ik onderwerpen zal behandelen omtrent lichamelijke en geestelijke gezondheid. Uiteraard wil ik hier een dynamisch geheel van maken; iedereen is welkom om zijn of haar vragen te stellen en visie te delen. Voor meer informatie over mij klik op de website button
Wilco
Place comment